Om os

CHR. H.

Vi er

CHR. H.

I CHR. H. finder du et stort udvalg af tøj og accessories til damer og herrer i alle aldre, unge som ældre. Vi udvælger med omhu de varer, der passer til vores kunder og til de nyeste trends.

CHR. H. har eksisteret siden 1915. Da Hanne købte forretningen i 2012, havde den været ejet af den samme familie i 97 år, og det var derfor første gang, at forretningen skulle på nye hænder. Forretningen er ført videre i den oprindelige stil, men med en gennemgående modernisering og med tilføjelse af nye, spændende mærker. Foruden tøj til damer og herrer, sælger vi også arbejdstøj og laver tryk på tøj.

Læs mere om

Vores forretning

Hos CHR. H. er du som kunde i centrum. I forretningen står Hanne og Anne, som giver kvalificeret og personlig rådgivning i ydelsen af den bedste service for kunderne. Sommetider vil du også være heldig at kunne møde Caja, Josephine, Dagny og Karna, der hjælper til i forretningen. Vi har også tilknyttet en syerske, der kan stå for oplægning og tilretning af tøj. 

Søg inspiration her på hjemmesiden eller kig forbi forretningen i Marstal. Har du en forespørgsel, er du altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her på siden eller på tlf. 62 53 10 60. Vi ser frem til at hjælpe dig og sender gerne varer hjem til dig, uanset hvor i landet du befinder dig.

CHR. H.

Se vores forretning

Se videoen til venstre, og oplev vores forretning. Hos os er der altid hyggeligt, og du vil blive taget godt imod.